Gizlilik Sözleşmesi

İşbu Kullanım Şartları Metni ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında “Verilerden Sorumlu Firma” sıfatıyla Ankara İkinci El Otomobil Alım Satım İşlemleri Orhan Garipgil Firması sorumlu olup, firma tarafından işletilen www.ankaraikincieloto.com.tr,  www.ankaraikincieloto.com ve www.ankara2eloto.com eş domainli internet sitesinin kullanılması ile ilgili olarak kişisel verilerin kullanımı, amacı ve nasıl işleneceği ile ilgili olarak site kullanıcılarımıza bilgilendirme yapılması amaçlanmaktadır.

Kişisel bilgilerinizin korunmasını ve gizli tutulmasını firma olarak önemsemekteyiz. Bu kapsamda kanun ve ilgili mevzuat hükümlerine göre verilerinizin ve gizli bilgierinizin korunması konusunda tüm çalışanlarımızca dikkat edeceğimizi ve kişisel verilerininizin yalnızca sizlere bildirdiğimiz amaçlarla kullanılacağını bildirmek isteriz.

Kişisel verilerin işlenmesi, kişisel verilerin tamamen ve kısmen otomatik olan (çerezler) ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hale getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi kişilere ait veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade etmektedir.

 

Bu gizlilik sözleşmesine istinaden sitemizin “Kullanım Şartları” na ve “Kişisel Verilerin Korunması” hakkındaki sözleşme metnine göz atabilirsiniz.

İşbu Kullanım Şartları Metni ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında “Verilerden Sorumlu Firma” sıfatıyla Ankara İkinci El Otomobil Alım Satım İşlemleri Orhan Garipgil Firması sorumlu olup, firma tarafından işletilen www.ankaraikincieloto.com.tr,  www.ankaraikincieloto.com ve www.ankara2eloto.com eş domainli internet sitesinin kullanılması ile ilgili olarak kişisel verilerin kullanımı, amacı ve nasıl işleneceği ile ilgili olarak site kullanıcılarımıza bilgilendirme yapılması amaçlanmaktadır.

Kişisel bilgilerinizin korunmasını ve gizli tutulmasını firma olarak önemsemekteyiz. Bu kapsamda kanun ve ilgili mevzuat hükümlerine göre verilerinizin ve gizli bilgierinizin korunması konusunda tüm çalışanlarımızca dikkat edeceğimizi ve kişisel verilerininizin yalnızca sizlere bildirdiğimiz amaçlarla kullanılacağını bildirmek isteriz.

Kişisel verilerin işlenmesi, kişisel verilerin tamamen ve kısmen otomatik olan (çerezler) ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hale getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi kişilere ait veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade etmektedir.

 

Bu gizlilik sözleşmesine istinaden sitemizin “Kullanım Şartları” na ve “Kişisel Verilerin Korunması” hakkındaki sözleşme metnine göz atabilirsiniz.

ankaraikincieloto.com.tr © 2018 – Tüm Hakları Saklıdır

RE-designing & RE-coding by Atölye MOnArchy